Lösningsområde

Cloud

Connect

Vår tids största utmaning och även möjlighet är i mångas ögon digitaliseringen som accelererar i allt snabbare takt inom de flesta delar av samhället.

En av förutsättningarna för digitaliseringens utveckling är det som ofta kallas molntjänster (Cloud), vilket i sig innebär att data och datakraft är globalt tillgängligt och med flexibel skalbarhet. 

Inom Advitum är Cloud ett av våra lösningsområden och vi arbetar fokuserat med att identifiera nya sätt att hjälpa våra kunder att utnyttja möjligheterna men även att bedöma risker med Cloud.

Exempel på kundvärde är följande

-Förutsägbara kostnader
-Flexibel skalbarhet (minska/öka i realtid)
-Säker IT-infrastruktur

Inom lösningsområdet Cloud ingår produkter och lösningar inom Software as a Service, Desktop as a Service, Platform as a Service osv. 

Exempel på lösningar som vi erbjuder inom lösningsområdet Cloud är 

-Dataprotection 
-Storage
-Virtual server 
-Networking
-Desktop
-Konsekvensanalys vid införande av molntjänster

Våra konsulter har erfarenheter och är certifierade inom flera olika molnlösningar och vet såväl vart man kan stöta på problem som vilka tjänster som är mest lämpade för att driftas i en molnlösning.


Ansvarig för lösningsområdet Cloud på Advitum är Marcus Ekström som du når på marcus.ekstrom@advitum.se eller 072-200 9956

Arbetsplats och kultur

Inom Advitum är våra anställda vår främsta tillgång och vi arbetar målmedvetet med att alla våra medarbetare ska känna  engagemang och gemenskap kring våra värderingar.

 

Vi ser alltid till att ha roligt på jobbet, och vårt gäng är ledande specialister inom sina arbetsområden, men alltid med fokus på vad som är bäst för våra kunder. 


KRAFTVÄGEN 2
382 36 Nybro Vägbeskrivning info@advitum.se 0481-48020 Se sida

Karlskrona

Campus Gräsvik
371 41 Karlskrona Vägbeskrivning info@advitum.se 0481-48020 Se sida

Lund

Råbygatan 10
223 61 Lund Vägbeskrivning info@advitum.se 0481-48020 Se sida

Jobbar du redan på Advitum AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@advitum.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor